Inspiratie

Veel ontbijtideetjes en lekkere toetjes – Voedingsdagboek 5

Daar is weer een voedingsdagboek! Deze week veel ontbijtideetjes en lekkere toetjes.

Vers fruit! Mandarijn, pruim en wilde perzik.

Overnight oats met pruim, wilde perzik en cranberries.

Courgetti (courgette spaghetti) met pesto, cherrytomaten, basilicum, parmezaanse kaas en zongedroogde tomaten.

En van dichtbij! 🙂

Lekker tussendoortje. Gezoet met stevia. Juul en ik zijn er dol op!

Kokos/yoghurt/bananenijs probeersel. Structuur vond ik nog een beetje te zacht. Smaak was wel lekker.

Gehaktschotel met mosterdpuree in de maak. Het recept komt binnenkort online, maar nu vind je hem nog hier.

Samen aardappels snijden, in de pan doen, koken en stampen.

Dat ziet er al lekker uit!

En op ons bord. Jam!

Crackertjes roomkaas met honing.

Overnight oats met geraspte appel en kaneel. En bananenijs erbij. Heerlijk ontbijt.

 

Overnight oats met aardbei, wilde perzik en bosbessen.

Wilde perzik, aardbei en bosbessen.

Restje van de gehaktschotel met mosterdpuree.

Overnight oats met banaan en wilde perzik.

Sperzieboontjes, gebakken aardappels en tomaat.

Over onze sperzieboontjes zitten geroosterde amandelen en een dressing mosterddressing.

Crackertjes met roomkaas en jam en roomkaas met honing.

We zijn een weekendje naar onze vrienden in Limburg geweest. Dit ging er mee voor onderweg. Fruit: meloen, mandarijn, rozijntjes en cranberries, koekjes, rijstwafeltjes en chipjes.

Heerlijke gezonde taart, gemaakt door mijn lieve schoonzus!

Minder gezond, maar wel lekker haha. Frietjes en hamburgers.

Seth lekker aan de appelmoes. Inmiddels ook onder de waterpokken.

Julia met een appelsapijsje.

Deze waren voor mij, jammie!

En als afsluiter, zelfgemaakt kokos, bosbes, banaanijs door Nancy (vlogster bij Huisje boompje Feestje, check haar te leuke youtubekanaal!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *