Lunch, Ontbijt, Recepten, Vegan

Havermoutpap met rode vruchten & walnoten

Sooooooo, long time no see! Sorry!!

Ik ben inmiddels met mijn lieve dochter naar California geweest! Wat was het daar te gek en wat heb ik daar lekker gegeten! Er is een flinke pot almond butter mee naar huis gegaan. Daar maar 7 dollar, hier 4 euro voor een mini-potje. En zooooveel romiger dan die droge potjes hier.

Vandaag is Seth ziek thuis en ik heb het koud. Want wen je snel aan zo’n heerlijk zomers klimaat. Hier is het maar koud! Daarom lekker een bordje havermout pap. Niet als ontbijt, niet als lunch, gewoon lekker tussendoor, omdat het kan!

Maak hem zelf zo feestelijk als je wilt, maar ik heb deze toppings gebruikt.

HAVERMOUTPAP MET RODE VRUCHTEN EN WALNOTEN

Ingrediënten

  • 50 gram havermout
  • 200 ml water
  • 75 ml amandelmelk
  • rode vruchten
  • walnoten
  • agavesiroop
  • chiazaad
  • kaneel

Bereiding

  1. Weeg 50 gram havermout af. Doe 200 ml water erbij. Breng aan de kook.
  2. Als de pap dikker wordt en een paar minuten heeft gekookt, voeg je de amandelmelk toe. Laat nog even koken.
  3. Als de pap de gewenste dikte heeft schenk je het in een kom.
  4. Voeg de toppings naar wens toe. Ik heb rode vruchten, walnoten, agavesiroop, chiazaad en kaneel gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *