Ontbijt, Recepten, Snacks, Vegan

Kokos Chia-pudding

KOKOS CHIA-PUDDING

Ingrediƫnten

  • 200 ml kokosmelk (pakje of blik)
  • 3 eetlepels chiazaad
  • scheutje golden syrup/ahornsiroop
  • 1/2 theelepel vanille-essence

Bereiding

  1. Maak dit gerecht de avond van te voren klaar.
  2. Doe de kokosmelk in een afsluitbare glazen pot of een bakje.
  3. Voeg de chiazaad toe en roer goed door met een vork, zodat de chiazaad goed verdeeld is. Dit is belangrijk voor het opstijven van de chia-pudding.
  4. Voeg dan een scheutje ahornsiroop toe en de 1/2 theelepel vanille-essence.
  5. Roer nogmaals met de vork alles goed door elkaar.
  6. Zet de pudding een nachtje in de koelkast.
  7. De volgende ochtend kun je de chia-pudding uit de koelkast halen en versieren met toppings naar keuze.

* Topping Suggestie 1: Wilde perzik, banaan, bevroren bosbessen en kokosrasp.
* Topping Suggestie 2: Wilde perzik, bevroren bosbessen en bevroren frambozen

2 thoughts on “Kokos Chia-pudding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *