Ingrediënten
- 1 mango
- 150 ml kokomelk (uit een pakje of blik)
Bereiding
- Schil de mango.
- Doe de mango in een blender.
- Pureer de mango tot een gladde saus.
- Doe de kokosmelk erbij.
- Pureer nogmaals tot de mango en kokosmelk goed gemengd zijn.
- Zet de mangovla in de koelkast om af te koelen.
Suggestie: in de onderstaande suggestie heb ik de mangovla gegeten samen met chiapudding en vers fruit. Het recept voor de chiapudding vind je hier.
Hey,
Blij dat ik jouw pagina gevonden heb! 🙂
Juist een vraagje, is het kokosmelk zoals bijvoorbeeld van Alpro?
Of is het eerder kokosroom?
Bedankt! x
Haai! Wat leuk om te horen! 🤗 Het is kokosmelk uit een klein pakje of uit blik. Liefs!
De mangovla is een grote hit! Wij maken ‘m met bevroren mango, dan is het bijna ijs! Toptoetje!
Lekker he! 🤗